Updatewijzer GBI 6.3.2

Geplaatst door op 08 september 2016

updatewijzer_gbi_632-totaalSoftware/ICT en kennis zijn altijd in ontwikkeling. Daarom vragen wij het uiterste van onze adviseurs om alles rondom GBI continu door te ontwikkelen. Sinds april 2016 is GBI 6.3 beschikbaar. Het bewerken en raadplegen is compleet vernieuwd op basis van jullie belangrijke inbreng. In de migratiewijzer ben je hierover reeds geïnformeerd.

Ook de kennis blijft zich ontwikkelen. Wij hebben hard gewerkt om de laatste stand van zaken op te nemen in de nieuwste versie van het GegevensWoordenboek GBI. Dit is vanaf oktober 2016 beschikbaar. Om jouw beheergegevens naadloos aan deze kennis te koppelen, komt in oktober 2016 ook een update van de GBIapps- en GBIkennisbank beschikbaar.

Met de migratie en deze update naar versie 6.3.2 ben je weer helemaal up-to-date om de openbare ruimte optimaal te kunnen beheren.

Je kunt de updatewijzer GBI 6.3.2 vinden in het Documentation Center (achter de inlog), bij het onderdeel Algemeen.

Meer informatie
Nico Punter, nico.punter@anteagroup.com
Adri Wiersma, adri.wiersma@anteagroup.com