Uitgeest en Heiloo sluiten aan bij GBI van Castricum

Geplaatst door op 22 september 2016

logo-gemeente-uitgeest-heilooDe gemeente Uitgeest en Heiloo werken al op veel vlakken samen met de gemeenten Castricum. Beide gemeenten willen nu meer inzicht krijgen in de beheerdata door aan te sluiten bij het bestaande GBI systeem van de gemeente Castricum.

De data van Uitgeest is inmiddels geconverteerd en geïnstalleerd en de conversie van de data van Heiloo is opgestart. De volgende stap is om het beheersysteem en de data centraal bij de gemeente Castricum te plaatsen, de eigen gegevens zijn voor Uitgeest en Heiloo eenvoudig te benaderen vanaf de eigen werkplek. Na alle conversies is de basis actueel en compleet en het uitgangspunt om tot een adequaat beheer te komen.

Meer informatie: Cor Leenstra, cor.leenstra@anteagroup.com.