Website GBIservices vernieuwd!

Geplaatst door op 26 september 2016

logo-gbiservicesDe website van GBIservices is vernieuwd! Op de vernieuwde www.GBIservices.nl vind je nu de laatste info over de software, de dienstverlening en het meest actuele nieuws.

Meldingenformulier
Nieuw op de site is ook het meldingenformulier, waarmee je een melding kunt doen bij de helpdesk van GBIservices. Met een druk op de knop verzend je het formulier en wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen door een helpdeskmedewerker om u verder te helpen!

Service Center
GBIservices staat voor service. Daarom wordt er de komende periode gewerkt aan een nieuw onderdeel: het online Service Center. Een centrale plek op de website, waar je de laatste versies kunt downloaden en handleidingen, instructievideo’s en een kennisdatabase met veelvoorkomende vragen (én antwoorden) kunt bekijken. Tot die tijd vind je deze specifieke informatie ook nog op de vertrouwde website www.gbibeheersysteem.nl van Antea Group.

Verbreding van GBIbeheersysteem.nl
De website www.gbibeheersysteem.nl wordt de komende periode ook vernieuwd en verbreed met meer achtergrondinformatie over specifieke dienstverlening rondom GBI en de thema’s modern beheer van de openbare ruimte en de transitie van data- naar informatiebehoefte.

Meer informatie
Cor Leenstra, cor.leenstra@anteagroup.com,
Iepe Soet, iepe.soet@anteagroup.com,