GBIdag 2017 – De wereld binnenstebuiten

Geplaatst door op 10 november 2016

gbidag-2017-logoOp donderdag 16 maart 2017 vindt weer de jaarlijkse GBIdag plaats in de ReeHorst in Ede. Dit jaar is het thema: ‘De wereld binnenstebuiten’.

GBI binnenstebuiten
In het TV-programma BinnensteBuiten wordt de kijker dagelijks, op TV én online, getrakteerd op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken. De kijker doet hiermee ideeën op om zijn of haar eigen leven te verrijken en de kijk op essentiële zaken in dat leven bij te stellen, te sturen of richting te geven. Dat streven hebben wij ook als het gaat om de openbare ruimte. Op de GBIdag trakteren wij u daarom, als GBI-gebruiker, eveneens gepassioneerd en duurzaam, op een grote dosis desktop en online, beheer en data. En natuurlijk ook eten en drinken.

GBI 6.3 binnenstebuiten
Wij keren GBI binnenstebuiten. Tijdens de GBIdag kunt u alle ins en outs zien, ervaren, beleven en zelf proberen. Alle verbeterde functionaliteiten van 6.3, slimmere data-organisatie en sterkere integratie tussen desktop en online.

Nieuwe lay-out website
De website van de GBIdag heeft een nieuwe lay-out gekregen en is geïntegreerd binnen deze website.

Gerelateerde Berichten