Hilvarenbeek kiest voor GBI 6.3

Geplaatst door op 16 december 2016

logo-gemeente-hilvarenbeekHilvarenbeek heeft voor het optimaal beheren van de openbare ruimte gekozen voor GBI 6.3. De gemeente was op zoek naar een nieuw beheersysteem dat het beheer van de openbare ruimte integraal en gebruiksvriendelijk ondersteunt. GBI 6.3 maakt dit mogelijk en hiermee is de gemeente voorbereid op het beheer van de toekomst.

De software installeren wij in de ICT architectuur van Equalit, het Shared Service Center voor de ICT dienstverlening van verschillende gemeenten in de regio. Hilvarenbeek sluit daarmee aan bij vier gemeenten die reeds bij Equalit zijn geïnstalleerd. Samen met Equalit is een project opgestart om een multitenant-omgeving voor de vijf gemeenten te realiseren. Dit maakt het mogelijk om met separate data gemeenschappelijk gebruik te maken van één applicatie.

De conversie van de bestaande data is inmiddels gestart en wij heten Hilvarenbeek van harte welkom!

Meer informatie: Cor Leenstra, cor.leenstra@anteagroup.com.