Enthousiaste reacties op dashboards

Geplaatst door op 19 december 2016

gbinieuws-nr12-dashboards-01
 
“Wow, dat is snel. Ik wil dit hebben, kun je mijn data hierin ontsluiten? Veelbelovend. Cool. Je hebt me overtuigd. Loop even mee, mijn collega’s van het Data-lab moeten dit ook zien”. Dat zijn de enthousiaste reacties die Marc de Jong en Johan Santing, adviseurs van Antea Group, krijgen op de nieuwe dasboards voor schouwanalyses en inspecties met Qlik Sense.

Nieuwe wijze rapportage
“We verzorgen al jarenlang de schouw, analyses en rapportage van de beeldkwaliteit in veel gemeenten in Nederland. De laatste jaren zoeken we onze toegevoegde waarde vooral in de analyse en presentatie van de resultaten. We maakten al visuele dashboards in Excel, in plaats van uitvoerige rapportages,” zegt Marc de Jong, “Maar het kostte ons iedere keer toch best veel moeite om elke ronde alle data netjes te verwerken tot indicatoren en grafieken. Ik was dan ook razend enthousiast toen ik de nieuwe mogelijkheden van online analyses met de dashboards van Qlik Sense zag”.

 
Meer informatie
Johan Santing, johan.santing@anteagroup.com,
Marc de Jong, marc.dejong@anteagroup.com.