GBI 6.3 online verbindt buiten met binnen

Geplaatst door op 30 december 2016

gbinieuws-nr12-gbi6-01

Binnen in het gemeentehuis wordt het beheer en onderhoud van de openbare ruimte vaak al goed ondersteund. Beheerders hebben via GBI een groot scala aan raadpleeg- en analysemogelijkheden. GBI 6.3 online legt nu direct de link tussen buiten en binnen. Zo kunnen beheerders op basis van meer actuele, betrouwbare en complete data keuzes maken en het management en bestuur informeren. Dit is een belangrijke vereiste bij kapitaalgoederenbeheer en Assetmanagement. Melle Buruma, adviseur civiel beheer, en Dirk Nuus, adviseur groenbeheer van Antea Group nemen je mee in een aantal concrete toepassingen in GBInieuws nummer 12.

Binnen grip op dagelijkse werkzaamheden
In de openbare ruimte vinden vaak veel werkzaamheden tegelijkertijd plaats. Dan is het makkelijk om de voortgang van deze projecten buiten vast te leggen, bijvoorbeeld om omleidingen te bepalen. De voortgang valt of staat met een bereikbare binnenstad of dorpscentrum. Op stagnaties wil je direct actie ondernemen. Met GBIonline krijg je het inzicht om dat te doen.

 
Meer informatie
Melle Buruma, melle.buruma@anteagroup.com,
Dirk Nuus, dirk.nuus@anteagroup.com.