Werkendam kiest voor GBI6 in de cloud

Geplaatst door op 28 december 2016

logo-gemeente-werkendamDe afgelopen jaren heeft de gemeente Werkendam gebruik gemaakt van GBI4. GBI4 voldeed niet meer aan hedendaagse eisen die de gemeente stelt aan een modern beheersysteem. In de zoektocht naar een vernieuwend en toekomstgericht beheersysteem heeft de gemeente gekozen voor GBI6. De gemeente heeft een vooruitstrevend ICT beleid waarin het werken in de cloud en een goede performance als zwaarwegende eisen gelden. Na een zeer uitvoerige test van GBI6 was de gemeente overtuigd dat het systeem aan hun huidige wensen en eisen voldoet maar ook voorbereid is op de toekomst.

In die toekomst gaat de gemeente Werkendam meer samenwerken met de huidige buurgemeenten Woudrichem en Aalburg. De bewoners van deze gemeenten hebben een sterke voorkeur om de nieuwe gemeente Altena te noemen. ‘Antea verwelkomt Altena‘ was een mooie alternatieve kop geweest boven dit nieuws. Wat de nieuwe naam ook wordt, wij kijken uit naar een duurzaam partnerschap.

Meer informatie: Cor Leenstra, cor.leenstra@anteagroup.com.