GBI binnenstebuiten

Geplaatst door op 08 februari 2017

gbidag-gastspreker
In het TV-programma BinnensteBuiten wordt de kijker dagelijks, op TV én online, getrakteerd op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken. Op 16 maart 2017 organiseert Antea Group samen met de GVAG weer de jaarlijkse GBIdag. We trakteren de GBI gebruikers dan graag op een gepassioneerde en duurzame dosis desktop en online, beheer en data, eten en drinken. Vandaar ons thema voor deze GBIdag: GBI binnenstebuiten. Extra leuk dat de boswachter uit het TV-programma, Marieke Schatteleijn, als gastspreker zal optreden.

Meer informatie en het programma vind je op op de website van de GBIdag en in het voorjaarsnummer van het GBInieuws.

Meer informatie
Iepe Soet, iepe.soet@anteagroup.com.