BAR gemeenten kiezen voor GBI 6.3

Geplaatst door op 15 februari 2017

logo-gemeenten-barDe gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk vormen samen de BAR-organisatie. Om het beheer van de openbare ruimte optimaal te ondersteunen waren de gemeenten op zoek naar een modern en integraal beheersysteem. Hiervoor is een EMVI traject gestart met een korte doorlooptijd waarin het accent lag op de presentatie van het product. Na de presentatie van GBI waarin de mogelijkheden voor het integrale beheer van de openbare ruimte werden gepresenteerd, waren de gemeenten overtuigd. De BAR gemeenten gaan over naar GBI 6.3.

De voorbereidingen voor de overstap naar GBI 6.3 zijn momenteel in volle gang. Wij zijn trots dat de BAR gemeenten gekozen hebben voor GBI 6.3 en zien uit naar een langdurige samenwerking.

Meer informatie: Cor Leenstra, cor.leenstra@anteagroup.com