Volwaardige rioolkaart in GBI 6.3.3

Geplaatst door op 11 mei 2017

Met GBIaddon-rioolkaart kan een volwaardige rioolkaart wordennws-volwaardige-rioolkaart gegenereerd, waarop de rioolobjecten zijn weergegeven. Op het moment van schrijven wordt de laatste hand gelegd aan de rioolkaartfunctionaliteit voor GBI 6.3.3. In dit artikel geeft Melle Buruma, civiel adviseur Antea Group, een aantal voorbeelden.

Projectteam GVAG aan de slag
Hoe moet een rioolkaart er eigenlijk uit zien? Het antwoord op deze vraag hebben we gevonden samen met het projectteam vanuit de GVAG. Tijdens een aantal projectsessies is er stil gestaan bij: ‘hoe wil de gebruiker de rioolkaart weergeven en gebruiken? En hoe wil hij deze uitwisselen?’. Vanuit deze inzichten is er een functionaliteit ontstaan die het voor de gebruiker mogelijk maakt om te kiezen voor een standaard rioolkaart of om zelf de rioolkaart op te maken.

Lees hier het complete artikel Volwaardige rioolkaart in GBI 6.3.3 uit GBInieuws nummer 13.

Meer informatie
Meer informatie: melle.buruma@anteagroup.com