Vier de lente met een nieuwe release: 6.3.3!

Geplaatst door op 30 mei 2017

header-paardenbloem-1003

Onze ontwikkelaars hebben zich volle bak ingezet om je een versie te geven waar je (net als van de lente) vrolijk van wordt.

Er zijn ongelofelijk veel dingen gebouwd en verbeterd. Natuurlijk hebben we de roadmap gevolgd en deze tot in de puntjes uitgewerkt. Maar er is nog meer gedaan. We hebben een scala aan verbeteringen doorgevoerd om het algehele gebruik van de software nóg beter te maken.

Daarom noemen we uit alle verbeteringen en nieuwe functies vijf dingen die we je hadden beloofd én vijf dingen die je niet had verwacht, maar waar je wel erg gelukkig van gaat worden.

Wat we hebben beloofd – de roadmap

  1. Zoekt en gij zult vinden: snelzoeken is vanaf 6.3.3 standaard functionaliteit. Zoeken op adres, op putnummer of wat dan ook? Het kan!
  2. Met 6.3.3 ben je helemaal aangesloten! Op BGT, met het vernieuwde Pragmatisch Koppelvlak 2.0 én StUF-IMGeo. Maar ook met een sterk verbeterde WMS-, WMTS- en WFS-integratie.
  3. Online heeft een complete make-over gekregen! Ook leuk: je kunt gebruikers anoniem en zonder inloggegevens laten meekijken in je Online-project.
  4. Exporteren en importeren van SUF-WEG- en RibX-bestanden was nog nooit zo eenvoudig. Wel eerst even de GBIappsbank en het Gegevenswoordenboek GBI updaten naar 6.3.2!
  5. En, last but not least, Analytics. Maak je eigen handige en flitsende dashboards op basis van je projecten en deel ze met collega’s en opdrachtgevers.

Wat we niet hebben beloofd – maar tóch hebben gemaakt

  1. Weet je nog, die prachtige rapportages die je had gemaakt in de vorige versies? Die importeer je nu direct in 6.3.3! En nog supersnel ook.
  2. Synchronisatie goed en degelijk, maar nog wel ingewikkeld? Daar hebben we iets aan gedaan! Het is nu één knop in het lint. Lekker makkelijk.
  3. Ben je een selectie-koning en moest je daarom verplicht koffie halen als je de software op wilde starten? Dat hebben we voor je opgelost! Selecteer er weer lekker op los, 6.3.3 start op als een raket.
  4. Ben jij op je gelukkigst met drie beeldschermen voor je neus? 6.3.3 ook! Het schaalt allemaal heerlijk mee. Tijd voor een vierde scherm!
  5. En lest best: even een referentiekaart toevoegen in je sessie? Deze drag & drop je nu gewoon in je legenda. Dat maakt het gelijk een stuk eenvoudiger.

Meer informatie: Nico Punter