GBI magazine, Nieuws & Blog

GBInieuws nummer 14, zomer 2017

By Nico Punter on 27 juni 2017 0 Comments

GBInieuws-nr14De zomer-editie van het GBInieuws staat in het teken van ‘In control’: ben je als beheerder in controle en beheers je de gestelde doelen en processen? Daarnaast blikken we kort terug op de GBIdag2017 en vertellen we je over diverse ontwikkelingen en klant-projecten. 

Civiele kunstwerken onder controle. Uit overheidsonderzoek (ruim 6 jaar geleden) is gebleken dat veel civiele kunstwerken er niet goed voorstaan. Er is vaak onvoldoende beeld van de constructieve veiligheid, eventuele aanwezige gebreken en de benodigde onderhoudskosten. Goed inzicht is de basis. Hoe blijf je ‘In control!’?

Steeds vaker valt in onze beheer-wereld de term informatie-model. Meestal afgekort tot IM en gevolgd door een andere afkorting: IMGeo, IMBOR, IMBGT, etc. Waar dient het voor en wat moet ik ervan weten? Marien van Zwol, projectmanager Data & Informatie bij Antea Group, licht een tip van de sluier op.

Deze en nog meer nuttige en lezenswaardige artikelen vindt u terug in dit zomernummer.

Heb je het GBInieuws niet ontvangen? Je kunt het GBInieuws van zomer 2017 hier raadplegen. Eerdere uitgaven van het GBInieuws kun je hier vinden.

Wil je het blad in het vervolg graag toegestuurd krijgen? Mail dan je contactgegevens met vermelding van
‘ik wil graag GBInieuws ontvangen’ naar: GBInieuws@anteagroup.com.

Comments are closed.