GBI 6.3.4 beschikbaar vanaf januari 2018

Geplaatst door op 08 september 2017

Wij hebben geluisterd. Naar jou als GBIgebruiker en de knelpunten waar je tegenaan bent gelopen in de huidige versie van GBI. En naar de ontwikkelaars van GBI, die alles op alles zetten om deze knelpunten op te lossen, de functionaliteiten binnen de Roadmap realiseren en gave innovaties ontwikkelen. Kortom: een behoorlijke kluif!

De conclusie: om je een GBI versie te leveren die af is, is meer tijd nodig. Daarom vindt de release van GBI 6.3.4 plaats in januari 2018. Hiermee brengen we je in januari méér dan wat we hebben beloofd in de Roadmap.

Wat mag je verwachten van ons?
Met de release van GBI 6.3.4 kun je onder meer de volgende functionaliteit verwachten:

  • alle onderdelen van de Roadmap, dus Street Smart, verbeterde Rioolviewer, Verkeerstekens en Beeldkwaliteit*,
  • nieuwe update functionaliteit, die ervoor zorgt dat het updaten van de software voortaan minder tijd en moeite kost,
  • een aantal belangrijke verbeteringen uit de wish-lijst, die is samengesteld uit de klantwensen die er in de afgelopen periode zijn binnengekomen bij de Helpdesk van GBIservices.

*Voor Beeldkwaliteit geldt dat alle functionaliteit die is aangegeven op de Roadmap in GBI 6.3.4 wordt opgeleverd, behalve de mogelijkheid om in Online te inspecteren. Deze functionaliteit zal, samen met een aantal andere interessante extra functionaliteiten, direct na de release van GBI 6.3.4 door het ontwikkelteam worden opgepakt.

En wat betekent dit voor jou?
Als de update naar GBI 6.3.4 al bij GBIservices stond ingepland, dan benaderen zij jullie om een nieuwe planning af te spreken. Als dit niet het geval is, dan informeren ze je graag wat het beste moment is om de update te plannen.

Wilt u meer weten, of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.