Dag van de Openbare Ruimte 2017

Geplaatst door op 14 september 2017

Op 27 en 28 september is de jaarlijkse Dag van de Openbare Ruimte in de Jaarbeurs Utrecht. Als deelnemer van het eerste uur staat Antea Group hier met een stand op het adviseursplein. Wij laten op het Adviseursplein samen met businesspartner DataQuint onze nieuwste software zien.

Ook dit jaar zijn er vanuit Antea Group interessante lezingen:

  • Mondiale Smart City concepten toegepast op onze steden en gemeenten, door Rob Schmidt
  • Van Bench-marking naar bench-learning, door Marc de Jong en Theus van den Broek

Leuk weetje: BNR Bouwmeesters zendt woensdag live uit vanaf de beursvloer. Bovendien is vanaf dinsdag 19 september een week lang een commercial voor de Dag van de Openbare Ruimte te horen op de zender. Meerdere keren per dag komt het fragment voorbij. Nieuwsgierig? Beluister hem dan hier.