Helpdesk live op de Dag van de Openbare Ruimte

Geplaatst door op 18 september 2017

U heeft ze aan de lijn als u een vraag heeft over de werking van de software. Of een probleem met de hardware. Of wanneer de synchronisatie niet vanzelf gaat. De jongens en meisjes van de helpdesk staan altijd voor u klaar!

Binnenkort heeft u de kans om ze live te ontmoeten! De Helpdesk gaat namelijk op tournee naar de Dag van de Openbare Ruimte (27 en 28 september) in de Jaarbeurs in Utrecht.

Achter hun eigen, persoonlijke helpdesk kunt u hen alles vragen over de software. En heeft u een probleem met de hardware? Neem uw Toughbook of Toughpad gerust mee en laat een van de Helpdesk helden er ter plekke naar kijken.

En verder?

En verder laten wij u in onze stand met nummer 4.3.48 natuurlijk kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen. Zo is er een welverdiende hoofdrol toebedeeld aan Online. Kom langs en oordeel zelf wat Online voor uw werkproces kan betekenen.

Zien we u daar?

Wij verwelkomen u graag op onze stand op de Dag van de Openbare Ruimte op 27 of 28 september in de Jaarbeurs in Utrecht. Graag tot dan!