Vacature: Commercieel Talent Beheer Openbare Ruimte

Geplaatst door op 05 oktober 2017

nws-werken-bij2

Heb jij het in je om commercieel succesvol te zijn bij bestaande en nieuwe klanten, collega’s te inspireren tot actie en mooie projecten te scoren en te realiseren? Antea Group daagt je uit! Je bent een ondernemende verkoper en netwerker met de drive om opdrachten binnen te halen. Je zet jouw passie en commercieel talent in om mooie en goed renderende projecten in de wacht te slepen en weet deze naar volle tevredenheid van onze klanten af te ronden.

Wat ga je doen?

Voor deze functie zoeken we een energieke, resultaatgerichte en ambitieuze collega die met z’n commerciële kwaliteiten een bijdrage levert aan de verdere uitbouw van onze adviesgroep. Je hebt vanuit jouw kennis van het beheer van de openbare ruimte, of specifieke thema’s daarbinnen een inspirerende visie op de leefomgeving en kent de vragen en de opgaven van de toekomst. Je wordt ons gezicht in de markt en weet als geen ander hoe je relatienetwerken bouwt, onderhoudt en benut. Dankzij jouw inhoudelijke expertise, netwerkkwaliteiten en ondernemerschap verwerf je opdrachten bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Met jouw kennis van klant en markt vertaal je trends en ontwikkelingen naar nieuwe en onderscheidende producten en diensten. Verder ben je commercieel en inhoudelijk verantwoordelijk voor projecten. Je stuurt jouw projectteam aan, werkt intensief samen en je kan ook zelf een inhoudelijke adviesrol vervullen. Daarnaast stem je werkzaamheden af met andere betrokkenen in de organisatie. Je volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en deelt jouw kennis en opvattingen graag met collega’s en klanten.


Werkgebied: Ruimtelijk Beheer, Asset Management
Functie:
Regio: