Westerkwartier gaat werken met GBI6

Geplaatst door op 06 oktober 2017

Per 1 januari 2019 wordt de gemeente Westerkwartier gevormd door een fusie van de gemeenten  Zuidhorn, Marum, Leek en Grootegast. De gemeente krijgt daarmee een oppervlakte van 345 km²! Om voor te sorteren op de aanstaande fusie is er nu al gekozen om alle openbare ruimte te gaan beheren en onderhouden met één integraal beheersysteem met een uniform woordenboek en één beheerstrategie. Met GBI6 zet deze nieuwe gemeente de eerste stap om ook na de fusie alle kapitaalgoederen veilig, efficiënt en professioneel te beheren.

De gemeente Leek maakte als eerste de overstap van GBI4 naar GBI6. Zuidhorn en Marum volgen binnenkort.

En als nieuwe klant heten wij de gemeente Grootegast van harte welkom. Wij vertrouwen op een duurzame samenwerking, waarin GBI het aanstaande Westerkwartier optimaal ondersteunt.

Meer informatie: Cor Leenstra – Projectmanager GBI