Vacature: Adviseur Circulaire Economie

Geplaatst door op 11 oktober 2017

nws-werken-bij2

‘Word jij ons gezicht in de markt als het gaat om afval, grondstoffen en hergebruik? Ben jij die gepassioneerde professional die samen met onze opdrachtgevers een bijdrage levert aan het sluiten van kringlopen? Laat het ons weten, wij hebben een prachtige uitdaging voor jou.’

Dit is jouw uitdaging

De wereldbevolking groeit, grondstoffen worden schaarser. Bij Antea Group zijn we overtuigd van de urgentie van een circulaire economie. We zoeken daarom een rots in de branding die voor ons hét gezicht in de markt wordt op het gebied van (zwerf)afval, hergebruik van grondstoffen en het sluiten van kringlopen. Jij bent als geen ander op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen dit vakgebied en je beschikt over een uitgebreid netwerk. Jouw kennis en netwerk zet je in om passende oplossingen te vinden voor klantvragen. Je doet dit vooral vanuit het perspectief van het beheer van de openbare ruimte. Je begeleidt en voert projecten uit op het gebied van zwerfafval en afvalinzameling. Je organiseert en begeleidt werksessies en bijeenkomsten. Maar je adviseert ook over zaken zoals burgerparticipatie, communicatie en educatie. Verder stel je plannen van aanpak en meerjarenplannen op. Extern leg je contacten met belangrijke partijen en kennisnetwerken en onderhoudt deze. Intern ben je een vraagbaak voor collega’s: je verbindt de verschillende disciplines in onze organisatie en inspireert hen tot nieuwe oplossingen en concepten. Daarnaast zet je jouw kennis in om junior collega’s te coachen en te begeleiden. Je standplaats is in overleg te bepalen.


Werkgebied: Ruimtelijk Beheer, Milieu, Duurzaamheid
Functie: Adviseur
Regio: