GBI magazine, Nieuws & Blog

GBInieuws nummer 15, herfst 2017

By Nico Punter on 15 november 2017 0 Comments

De herfst-editie van het GBInieuws staat in het teken van de ‘Praktijk en techniek achter GBIonline’: het mobiele werken zijn we in het dagelijks leven al zo gewend. Waarom dan ook niet met? Verder nemen we je mee voor een blik ‘onder de motorkap’ van GBI. Om precies te zijn, de techniek achter de resultaten. En natuurlijk vertellen we over de ontwikkelingen en klant-projecten. 

Stresstest voor de water-robuuste wijk. Hoe gaat dat in zijn werk? Laat je niet verleiden om pas met klimaatmaatregelen te beginnen als het echt mis is gegaan. Benno Steentjes, specialist stedelijk water bij Antea Group, schetst hoe je tijdig en vooruitlopend op de klimaatstresstest al met een water-robuuste wijk aan de slag kunt.

Sinds de komst van de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT), kun je objecten die de Geo-afdeling inwint, direct gebruiken voor Beheer. Dit principe van eenmalig inwinnen en meervoudig gebruik levert tijd- en kwaliteitswinst op. Steeds meer gemeenten kiezen ervoor. Jaap Schoonhoven, adviseur bij Antea Group, bespreekt de techniek achter de verbinding.

Deze en nog meer nuttige en lezenswaardige artikelen vindt u terug in dit herfstnummer.

Heb je het GBInieuws niet ontvangen? Je kunt het GBInieuws van herfst 2017 hier raadplegen. Eerdere uitgaven van het GBInieuws kun je hier vinden.

Wil je het blad in het vervolg graag toegestuurd krijgen? Mail dan je contactgegevens met vermelding van
‘ik wil graag GBInieuws ontvangen’ naar: GBInieuws@anteagroup.com.

Comments are closed.