Verbinden is breder dan GBI – help een moedig initiatief verder!

Geplaatst door op 23 november 2017

Het succes van GBI is veelal te danken aan verbindingen met anderen. Met onze klanten, de beheerders bij de organisaties die GBI gebruiken en met partners. Maar ook door de verbindingen tussen de medewerkers binnen de GBI organisatie. Deze medewerkers zetten zich, net als onze gebruikers, klanten en partners, voor de volle honderd procent in om ons product beter te maken.

Simon Friso is één van deze mensen bij GBI. Hij speelt een belangrijke rol in ons communicatieplatform. Maar naast GBI heeft hij ook nog een andere uitdaging. Samen met zijn gezin heeft hij in Spanje ‘Vakantie bij Marissa’ opgezet. Bij ‘Vakantie bij Marissa’ staan gasten met een verstandelijke beperking centraal. Dit doen zij vanuit de waarden die wij ook binnen GBI belangrijk vinden. Geen poespas, maar wel echte aandacht, harmonie, rust, warmte, geborgenheid en een luisterend oor.

Simon verwoordt zijn drijfveren heel mooi op hun website www.vakantiebijmarissa.com:

‘Mensen met een verstandelijke beperking zijn niet zomaar op deze aarde. Ze voegen met hun leven iets toe aan de maatschappij. Ze leven vaak meer vanuit hun gevoel en hun weten en laten soms pijnlijk duidelijk zien hoe hectisch mensen leven. Iedereen kan dus veel van ze leren. Kijken en vooral luisteren naar wat die persoon bedoelt met zijn gedrag vinden wij heel belangrijk.’

Iedereen in zijn of haar omgeving kent wellicht iemand in de doelgroep van Simon. Dichtbij of ver weg, dat maakt niet uit. Maak verbinding met Simon zijn moedige initiatief en kijk eens op de website.