Is uw organisatie al IMBOR proof?

Geplaatst door op 22 januari 2018

 
Wederom staan Gemeenten voor een grote transitie, het omzetten van het huidige datamodel BOR naar het IMBOR (Informatie Model Beheer Openbare Ruimte) formaat . Het IMBOR uniformeert objecten en begrippen voor het vakgebied ‘beheer openbare ruimte’. Groot voordeel hiervan is dat we met z’n allen dezelfde taal spreken en het uitwisselen van gegevens eenvoudiger zal verlopen. Ook sluit het IMBOR naadloos aan op de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) en op het Informatiemodel Geografie (IMGeo). Maar hoe ver ben je in deze transitie, wanneer kan de ‘knop’ om ….. of te wel is uw organisatie al IMBOR proof? Het GBIdashboard IMBOR geeft antwoord op deze vragen. Graag komen wij met u in gesprek om onze ervaringen uit 4 pilot projecten met u te delen.

Meer informatie: Cor Leenstra