GBIdag 2018

Geplaatst door op 05 februari 2018

De kracht van samen | 15 maart 2018

.

Donderdag 15 maart a.s. vindt de jaarlijkse GBIdag plaats in de ReeHorst te Ede. Elk jaar hebben wij een bijzonder thema. Dit jaar is dat ‘de kracht van samen’.

GBI de Kracht van Samen
Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Een open deur, maar wel eentje die deuren opent naar een beter product. Dat is ook een duidelijk resultaat van het huidige GBI. Samen bedenken, samen ontwikkelen, samen bouwen, samen testen en samen gebruiken. Daarom gaan we op deze GBIdag nog meer samen aan de slag dan je gewend bent. Met jou als gebruiker, met de GVAG en met onze partners.

Parallellen met topsport en Culturele Hoofdstad
Een belangrijke gast op deze GBIdag is Gerard Kemkers. Gerard heeft zijn sporen verdient in de schaatssport en is nu actief bij FC Groningen. ‘Je grootste tegenstander ben jezelf. Om die te verslaan heb je zelfinzicht en lerend vermogen nodig. Beter worden doe je vervolgens samen’. Hij heeft een uitgesproken visie op ons thema ‘de Kracht van Samen’, die hij met alle bezoekers zal delen. Ook vragen we bijzondere aandacht voor Richard Cöp van de gemeente Leeuwarden. Hoe beheren ze eigenlijk in deze Culturele Hoofdstad 2018?

Inspirerende sessies
Onze partners, GBI adviseurs en collega-gebruikers brengen tijdens de parallelsessies de kracht van samen in de praktijk. Zo leer je het naadje van de kous op het gebied van GBI, data en informatie én beheer in interactieve sessies. En je kunt er meteen mee aan de slag in je eigen organisatie. Natuurlijk is er ook weer ruimschoots gelegenheid zelf achter de knoppen te gaan zitten en met oude én nieuwe bekenden bij te praten op de infomarkt.