Welkom, nieuwe gemeenten!

Geplaatst door op 18 mei 2018

Met trots kondigen wij aan dat GBI er weer een aantal nieuwe klanten bij heeft. Zowel Culemborg, Waalwijk en Vijfheerenlanden hebben onlangs gekozen  voor ons integrale beheersysteem.

De gemeente Culemborg werkt al sinds 2015 samen met de GBI gemeenten Tiel en Geldermalsen. Het is dan ook een logische keuze om de leefomgeving van haar inwoners professioneel te beheren met hetzelfde integrale systeem.

De nieuwe gemeente Vijfheerenlanden opent 1 januari 2019 ‘haar deuren’ en ontstaat uit Vianen, Leerdam en Zederik. Zij heeft op basis van EMVI gekozen voor GBI. Op dit moment is het implementatieproces in volle gang.

De gemeente Waalwijk kwam na haar marktverkenning tot de conclusie dat GBI goed aansluit bij de eisen en wensen, die zij hebben bij het efficiënt en professioneel beheren van de openbare ruimte. Waalwijk hecht grote waarde aan draagvlak binnen de organisatie voor de nieuwe werkwijze en het nieuwe systeem. Daarom hebben zij ook opdracht gegeven om, naast de installatie van de software, de afstemming van het systeem op het organisatorische proces te begeleiden.