Beheer van de toekomst: breakoutsessies

Geplaatst door op 11 juni 2018

Parkeerproblemen in het stadscentrum of een duurzame aanpak voor zwerfvuil: vraagstukken die in elke willekeurige gemeente spelen. Vragen die steeds beter en gerichter beantwoord kunnen worden met de beschikbaarheid van data en het digitalisering van de openbare verlichting. Dit stelt beheerders in staat om nieuwe inzichten op te doen, feitelijke situaties in kaart te brengen, voorspellingen te doen en gerichte maatregelen te nemen.

Tijdens drie kennissessies, georganiseerd door Philips Lighting, geven wij onze visie op het beheer van de toekomst.

Ook kom je meer te weten over slimme verlichting. Bijvoorbeeld hoe je dankzij ‘de juiste verlichting op de juiste plaats’ extra kunt besparen op energiekosten. Je wordt meegenomen toekomstige productontwikkelingen, zoals de rol van connected lighting in smart cities. Tevens wordt de vraag beantwoord hoe circulaire inkopen meegenomen kan worden in aanbestedingstrajecten van verlichting. Om elkaar te ontmoeten en te inspireren is er een innovatiemarkt.

Wil je hier graag bijzijn, dan kun je je met deze link aanmelden.

Locaties en data 2018
21 juni – Thialf Stadion, Heerenveen;
13 september – Boijmans en van Beuningen, Rotterdam
11 oktober – Philips LAC, Eindhoven

Programma
10.00 uur – Ontvangst met koffie/thee
10:15 – 10:45 uur – Welkom en plenaire opening
10:45 – 12:20 uur – Break-out sessies 1+2

12:20 – 13:15 uur – Lunch en innovatie markt
13:15 – 14:00 uur – Break-out sessie 3
14:00 – 14:15 uur – Plenaire afsluiting
14:15 – 15:00 uur – Rondleiding (optioneel)