Aardgasloze wijken: tijd om te transformeren!

Geplaatst door op 03 september 2018

Cruciale rol gemeenten bij transformatie
Bij de overgang naar aardgasloze wijken hebben gemeenten een cruciale rol. Deze transformatie slaagt alleen als technische, sociale, financieel-economische en institutionele kennis wordt gecombineerd. Zo ook de kennis van de ondergrond en de openbare ruimte.

Crash Course
Daarom organiseert Antea Group een zogenoemde crash course van 4 uur waarin je wordt meegenomen door deskundigen van Antea Group en Tertium, aangevuld met vooraanstaande externe experts. Zij laten jou zien hoe je de meest kansrijke buurten en wijken kunt identificeren op basis van de meerjaren onderhouds- dan wel vervangingsopgave van betrokken beheerders, de consequenties voor het betrekken van bewoners, het opzetten van een projectorganisatie en de financieringsarrangementen op zowel projectniveau als op het niveau van individuele huishoudens.

Hartstikke interessante materie, aan de vooravond van een boeiende transitie! Dus schrijf je nu in voor deze ‘crash course’ voor een middag ‘back to school’.

Meld je aan voor de crash course