Innovatiebijeenkomst GBI op 4 oktober 2018

Geplaatst door op 24 september 2018


We willen GBI op alle vlakken toekomstbestendig maken. Dat vergt anders denken en anders doen, om te komen tot duurzame en innovatieve oplossingen. Om GBI beter te maken en beter toe te passen. Maar innoveren, hoe doe je dat? Vaak blijkt anders denken en anders doen niet zo gemakkelijk. Einstein zei decennia geleden al: “We cannot solve our problems with the same level of thinking that created them!”

Tijdens deze innovatiebijeenkomst inspireren wij je met verhalen van innovatieve bedrijven en trendwatchers. Zes interessante sprekers nemen je mee in hun denkwereld en sporen aan tot creatief denken over vraagstukken van morgen. En natuurlijk, wij zorgen voor een lunch en een borrel.

Wie zijn de sprekers?
Ingeborg Baars, Gemeente Almere over MPBA
Wietse de Vries, Bouwgroep Dijkstra Draisma: Van aannemer naar aanbieder
Sandra Vancolen, Bosch over Innovatiekracht
Paul van Erkelens, Dijkgraaf Wetterskip Fryslân over Klimaatparaplu
Dennis Groot, KPN: HUB HUB GBI
Rob Janssen, Antea Group: Slimme leefomgeving is datagedreven

Laat je inpireren, meld je aan!
Ben jij GBI gebruiker en wil jij je laten inspireren voor de toekomst? Wij nodigen je graag uit op 4 oktober aanstaande in Hotel Post-Plaza in Leeuwarden voor de innovatiebijeenkomst ‘inspireren tot innoveren’. Je bent welkom van 12.00 tot 17.00, inclusief lunch en borrel.

Via de bijgevoegde link kom je bij de uitnodiging en het programma van de bijeenkomst: innovatie.gvag.nl. Meld je voor 1 oktober 2018 aan. Aanmelden doe je via de aanmeldknop in de uitnodiging.

Wij hopen je op 4 oktober te begroeten!