GBI magazine, Nieuws & Blog

GBI magazine nummer 18, herfst 2018

By Egbertje Mol on 29 oktober 2018 0 Comments

In de herfsteditie van GBI magazine kijken we al vast stiekem en verheugd uit naar de GBIdag 2019. De 20ste! En, op een nieuwe locatie. Verder ben je na het lezen van deze editie weer helemaal bij als het gaat om de ontwikkelingen rondom GBI, Beheer en Data & Informatie.

Het herfstthema is van onderhoud naar opgave. Die opgave is enorm, zeker gezien alle ontwikkelingen die er op de leefomgeving en op de beheerders van die leefomgeving afkomen. Klimaatverandering, grote vervangingen, innovaties en de omgevingwet, om maar eens wat te noemen. In praktijkgerichte artikelen over bijvoorbeeld de toepassing van Global Goals op gemeentelijk niveau, vervangingsopgave als regisseur van kansen en de meerwaarde van data op het beter maken van de openbare ruimte, gaan wij uitgebreid in op dit thema.

Daarnaast berichten wij natuurlijk over ontwikkelingen en nieuws omtrent GBI en de GVAG.

Heb je het GBI magazine niet ontvangen? Je kunt het herfstnummer 2018 hier downloaden. Eerdere uitgaven van het GBI magazine vind je hier.

Wil je het blad in het vervolg graag toegestuurd krijgen? Mail dan je contactgegevens naar: GBI@anteagroup.com.

Comments are closed.