Aankondiging 20ste GBIdag!

Geplaatst door op 13 december 2018

GBIdag 2019 ‘Sporen’
op donderdag 21 maart, De Rijtuigenloods in Amersfoort

Thema: sporen
Er zijn vele sporen die leiden naar het goed managen van onze leefomgeving. Zowel op beheergebied, maar zeker ook binnen data & informatie en GBI. De huidige thema’s en ontwikkelingen hebben hier grote invloed op. Zitten wij met z’n allen op het goede spoor? Welke wissels moeten we nemen, en wanneer? Allemaal vragen die belangrijk zijn bij het zo goed mogelijk beheren, inrichten en gebruiken van de openbare ruimte. Op deze
20ste GBIdag gaan wij samen met jullie de belangrijkste sporen bij langs, vanaf een nieuw station: de Rijtuigenloods. De trein rijdt al, stappen jullie ook in?

De wereld verbeteren: the power of one
Het klinkt zwaar, maar met deze sporen willen we de wereld verbeteren. Dat begint in onze eigen leefomgeving. Gedrag speelt daarbij een grote rol. Er is een groter probleem dan de opwarming van de aarde, namelijk dat wij denken dat onze bijdrage zo klein is dat we niets doen. Wereldverbeteraar Peter Smith is daarom onze keynote speaker. Hij gaat ons ervan overtuigen dat wij wél het verschil kunnen maken.

Parallelsessies
Natuurlijk kun je, net als altijd, aansluiten bij een ruim aanbod specialistische en algemene parallelsessies gericht op proces, inhoud van het brede vakgebied beheer, data & informatie en GBI. Allemaal gericht op het dagthema ‘sporen’. De invulling van deze sessies is grotendeels gereed en vind je terug op onze website.

Lustrum
Natuurlijk staan wij ook stil bij het lustrum, want dat hebben wij samen met jullie als gebruikers van GBI bereikt. Op deze 20ste GBIdag gaan wij op zoek naar dé GBIgebruiker van de afgelopen 20 jaar!

De uitnodiging voor deze boeiende dag ontvangt u begin 2019 per e-mail.
Noteer nu alvast in je agenda: 

Wanneer:               21 maart 2019 GBIdag
Waar:                      De Rijtuigenloods in Amersfoort!

Voor meer informatie: gbidag@anteagroup.com