Bestektekening groenonderhoud in de cloud

Van analoog naar digitaal in de cloud

header-telefoon-1003

‘Van analoge naar digitale bestekstekeningen. Van digitale naar bestekstekeningen in de cloud.’

De wereld verandert snel. Enkele jaren geleden was het normaal om dikke stapels bestekstekeningen te leveren aan de aannemer, zodat die een goede prijs kon berekenen. Inmiddels is dat bijna overal verleden tijd. De aannemer kan de tekening digitaal downloaden en dan … dan wachten we totdat het contract is afgelopen, meestal 4 of soms 5 jaar en dan herhalen we de werkwijze.

De moderne gemeente wil meer. Die wil dat de aannemer gedurende de hele contractperiode zicht heeft op de te beheren arealen. Soms met of zonder verrekening van de verschillen, maar altijd zicht op de actuele situatie.

Een moderne aannemer wil dit ook. Die wil mutaties – zoals vergeten objecten, in eigen beheer genomen, of verkeerde typen – melden aan de opdrachtgever. Niet alleen voor de verrekening, maar ook omdat de aannemer de dataset gebruikt om zijn werk te plannen en om de optimale werkroute te bepalen. Hij heeft dus zelf groot belang bij actuele, betrouwbare en complete data. Daarom plaatsen steeds meer gemeenten de bestekstekening in de cloud.

Met GBI zet je de bestekstekeningen eenvoudig in de cloud en profiteer je van de voordelen. Iets voor jou, nodig ons uit voor een demo en gesprek.


Geïnteresseerd?

Klik op onderstaande button om een offerte aan te vragen.