Duurzaam in gebouwenbeheer

The BIGr picture met GBI ondersteund

gebouwenbeheerl

The BIGr picture is het gedachtengoed dat wij hanteren om energie te besparen, tijd en geld optimaal te benutten en te verduurzamen. Het bewust(er) bouwen en beheren van gebouwen houdt steeds meer organisaties bezig. Logisch, want er valt veel te winnen, maar als je niet op past ook veel te verliezen.

Met GBI ondersteun je je gebouwenbeheer op basis van de bovenstaande principes optimaal.

Dit doet BIGr voor jou:

BIGr Besparen

Hoe realiseer ik met kleine aanpassingen, grote besparingen? 
Gaan ’s avonds in jouw kantoorgebouw alle lichten aan, terwijl alleen de schoonmaakploeg op de 3de etage aan het werk is? Zonde! Door alleen al de installaties opnieuw in te regelen op basis van het gebruik, bespaar je duizenden euro’s. Uiteraard speuren we ook andere bespaarkansen op en komen met slimme oplossingen.

BIGr Leren

Met welke wettelijke en eisen moet ik rekening houden?
Wetten en regels. Ze veranderen snel en hebben impact op de investeringen die je wilt én die je moet doen. Antea Group loopt voorop in het wet-, regel- en subsidiewoud en wijst jou de weg. Neem het Energieakkoord. Dit zorgt voor nieuwe eisen, maar opent ook nieuwe subsidiewegen. Wij vertalen het akkoord naar jouw situatie en helpen om slimme keuzes te maken.

BIGr Onderzoeken

Ga ik voor een 10, of is een 8 ook voldoende?
Een gebouw ontwikkelen dat over dertig jaar volledig recyclebaar is? Het is mogelijk. Je kunt bestaande gebouwen of nieuwbouw ontzettend duurzaam maken, maar ook ontzettend duur. Maar past dit wel bij jouw organisatie? Of is ietsje minder ook voldoende? Antea Group onderzoekt en adviseert hoe je een passende invulling geeft aan jouw ambities.

BIGr Inzicht

Voldoet de techniek in onze gebouwen nog wel? 
Installaties, licht en geluid, bouwconstructies en -materialen: in gebouwen huist enorm veel techniek. Elk onderdeel vraagt om een specialist. Maar er zijn ook mensen nodig die het grote geheel kunnen overzien. Antea Group heeft hiervoor de tools en de kennis in huis. Op het niveau van een gebouw én op dat van een hele gebouwenportefeuille. We smeden al deze kennis samen tot intelligente beheer- en onderhoudsoplossingen.

BIGR Vooruit kijken

Wat moet ik op de lange termijn met mijn vastgoed? 
Het beheer en onderhoud van vastgoed is een kwestie van nú beginnen, maar ook denken aan de dag van morgen. Wij kijken met je mee. Niet door een glazen bol, maar wel aan de hand van ervaringscijfers en best practices. We maken plannen die hout snijden en denken mee in jouw belang.


Geïnteresseerd?

Klik op onderstaande button om een offerte aan te vragen.