Dynniq – Navision

Integrale afstemmingsmogelijkheden voor verlichting

Dynniq Energising Mobility werkt samen met ons aan een betere buitenruimte. De missie van Dynniq is met geavanceerde technologie mensen en goederen ondersteunen bij het snel, duurzaam en veilig bereiken van hun bestemming. De voorspelbaarheid en de veiligheid van energielevering en de infrastructuur (openbare verlichting) maakt daar onderdeel van uit.

Wat is de meerwaarde van deze verbinding?

  • Alle beschikbare informatie, inclusief storingen, over uw (openbare) verlichting is direct te raadplegen in de integrale omgeving van GBI;
  • De gegevens van (openbare) verlichting kun je gemakkelijk combineren met andere gegevens van de openbare ruimte om een integraal inzicht te krijgen;
  • Je kunt alle functionaliteiten in GBI benutten om inzicht te krijgen in het areaal. Bijvoorbeeld: thematische en ruimtelijke selecties, paspoorten, etc.

Hoe werkt het precies?
Alle masten, armaturen en lampen die vastgelegd zijn in de software van Dynniq, worden elke nacht automatisch overgezet naar GBI. Natuurlijk betreft dit ook de geometrie. In GBI gebruik je vervolgens al deze objecten zoals elk ander object en kun je sturen op eventresultaten, zoals storingen.Drie paspoorten voor het raadplegen van masten, armaturen of lampen en alle aan objecten gekoppelde informatie maken deel uit van de oplossing.

Deze GBIspecial kent een aantal praktische voordelen:

  • Je wordt ontzorgd. Het inlezen van de gegevens in GBI vanuit Dynniq vindt automatisch plaats;
  • Er zijn drie verschillende paspoorten voor het raadplegen van masten, armaturen of lampen;
  • Je hebt integrale mogelijkheden voor beleid, beheer en onderhoud en stemt makkelijk af met andere disciplines.

Geïnteresseerd?

Klik op onderstaande button om een offerte aan te vragen.