Basisopleidingen

Opleidingen buiten de standaard

Beheren met GBI moet makkelijk, makkelijk, makkelijk zijn. De ervaring leert echter dat werken met nieuwe of andere software altijd wennen is. Om u goed uitgerust met alle kennis van de ins en outs van GBI op pad te sturen bieden wij daarom een breed pallet aan GBI opleidingen. Voor elke opleiding hebben wij andere trainers die gespecialiseerd zijn in de desbetreffende software. Per opleiding is er één trainer aanwezig.

Zie hieronder een overzicht van onze opleidingen:

Opleiding GBIdata-raadplegen

Basisopleiding

Na het volgen van de opleiding GBIdata-raadplegen bent u in staat om te werken met de basisfuncties en de functies van de analysetools. Alle mogelijkheden die u heeft voor het...Lees verder »

Opleiding GBIbasis-bewerken

Basisopleiding

Na het volgen van de opleiding GBIbasis-bewerken bent u in staat om de beheerobjecten te bekijken, te muteren en nieuw aan te maken. Alle bedienfuncties worden behandeld. U maakt na...Lees verder »

Opleiding GBIappsbank

Basisopleiding

Na het volgen van de opleiding GBIappsbank bent u in staat om GBIappsbank te bedienen. U krijgt volledig inzicht in de mogelijkheden en u begrijpt de structuur en werkwijze van...Lees verder »

Opleiding GBIapplicatiebeheer

Applicatiebeheer

Bij deze opleiding ligt de nadruk op het instellen van de software voor de eindgebruiker, zodat de gebruiksvriendelijkheid van GBI nog beter wordt en uw gebruikers er naar tevredenheid mee...Lees verder »

Servicecontract GBIopleiding

Houd uw kennis actueel

Wilt u uw kennis over GBI regelmatig opgefrist hebben? Dan is het Servicecontract GBIopleiding iets voor u! Vanuit dit contract wordt uw kennis over de basis producten van GBI (GBIbasis-bewerken,...Lees verder »