Nobralux werkt samen met ons aan een betere buitenruimte. Vanuit een onafhankelijke rol, waarbij het belang van de klant centraal staat. Zij is specialist op het gebied van openbare verlichting, verkeerstechniek en elektrische veiligheid. Nobralux is een partner van Antea Group. Dat betekent dat de programmatuur van Nobralux geschikt is voor GBI. Wij hebben een dataverbinding beschikbaar die deze programmatuur direct aansluit op GBI. Op die manier kunnen wij met een gestandaardiseerd kanaal informatie aanbieden uit verschillende bronnen.

Wat is de meerwaarde van deze verbinding?

  • Alle beschikbare informatie over uw (openbare) verlichting is direct te raadplegen in de integrale omgeving van GBI;
  • De gegevens van (openbare) verlichting kun je gemakkelijk combineren met andere gegevens van de openbare ruimte om een integraal inzicht te krijgen;
  • Je kunt alle functionaliteiten in GBI benutten om inzicht te krijgen in het areaal. Bijvoorbeeld: thematische en ruimtelijke selecties, paspoorten, etc.

Hoe werkt het precies?

Alle masten, armaturen en lampen die vastgelegd zijn in de software van Nobralux, worden elke nacht automatisch overgezet naar GBI. Natuurlijk betreft dit ook de geometrie. In GBI gebruik je vervolgens al deze objecten zoals elk ander object en kun je sturen op eventresultaten, zoals storingen. Drie paspoorten voor het raadplegen van masten, armaturen of lampen en alle aan objecten gekoppelde informatie maken deel uit van de oplossing.

Deze GBIspecial kent een aantal praktische voordelen:

  • Je wordt ontzorgd. Het inlezen van de gegevens in GBI vanuit Nobralux vindt automatisch plaats;
  • Er zijn drie verschillende paspoorten voor het raadplegen van masten, armaturen of lampen;
  • Je hebt integrale mogelijkheden voor beleid, beheer en onderhoud en stemt makkelijk af met andere disciplines.